VITUS

Små- og mellemstore danske virksomheder har ofte et stort potentiale for at eksportere, men kan have svært ved for alvor at forme en klar markedsstrategi og etablere salg til udlandet.

Derfor tilbyder Udenrigsministeriet eksportrådgivning i form af VITUS-forløbet: Et skræddersyet forløb på et år med en eksportrådgiver, der har indgående kendskab til det pågældende eksportmarked. Målet er at give virksomheden en markedsstrategi og de rette værktøjer til at opnå ordrer på det valgte marked indenfor et år.

Virksomheden kommer gennem et intensivt forløb med eksportrådgivning, sparring og workshops. Til de to workshops vil virksomheden møde de øvrige virksomheder, der deltager i programmet. Her vil eksterne eksperter give deltagerne vigtige værktøjer til at målrette salg til udlandet, og virksomhederne vil få værdifuld feedback på egne ideer og præsentationer.

I fasen for markedsstrategi tager virksomheden på en fact finding-tur til det valgte eksportmarked med eksportrådgiveren. Strategifasen udmunder i en eksportstrategi, som evalueres af et panel fra erhvervslivet.

Herefter følger eksekveringsfasen, som omfatter udrulningen af eksportstrategien i tæt samarbejde med eksportrådgiveren. Efter 12 måneder afsluttes programmet med et evalueringsmøde.

Med eksportrådgivning i VITUS-programmet opnår virksomheder et tilskud på 50 procent af timeprisen på 265 timer hos eksportrådgiveren. Derudover er workshops og sparring med det eksterne ekspertpanel også inkluderet.

 

SÅDAN GØR DU:

Vil du vide mere - klik her


< TILBAGE

KAN VI HJÆLPE

Laila Haunstrup Bregner Carlsen

Laila Haunstrup Bregner Carlsen

Erhvervschef

 

Tlf: 57876035
Mobil: 20265081
Email: lbc@soroe.dk

Sorø Erhverv | Rådhusvej 8 | 4180 Sorø | Tlf. 5787 6035 | E-mail: erhverv@soroe.dk | Persondatapolitik | Cookiepolitik