Landdistriktsvækstpilot

Virksomheder i landdistriker, som har en god idé til et udviklingsprojekt, kan søge om midler til at ansætte en kandidat med en videregående uddannelse. Det er ikke nødvendigt på forhånd at kende den kandidat, der skal ansættes, men det er nødvendigt at vide, hvilken uddannelsesprofil der efterspørges.

Det er dog et krav, at kandidaten har en uddannelsesprofil, der adskiller sig væsentligt fra virksomhedens eksisterende uddannelsesprofiler. Godkendes ansøgningen, har virksomheden fire måneder til at ansætte en passende kandidat. Kandidaten skal ansættes i en normal fuldtidsansættelse, og lønudgifter udover Innovationsfondens investering betales af virksomheden.

Landdistriktsvækstpiloter skal i virksomheden spille en central rolle i at skabe, drive og udvikle et veldefineret projekt.

Projektet kan f.eks. omhandle udviklingen af nye produkter, nye markeder, services eller nye produktionsmetoder, og det er helt centralt, at projektet kan føre til nye muligheder for virksomheden, og at det har et anseeligt forretningsmæssigt potentiale.

Det er en forudsætning for tilskuddet, at virksomheden selv skal have midlerne til at kunne følge op på Innovationsfondens investering og kræver derfor, at virksomheden enten har:

 

SÅDAN GØR DU:

Vil du vide mere - klik her


< TILBAGE

KAN VI HJÆLPE

Laila Haunstrup Bregner Carlsen

Laila Haunstrup Bregner Carlsen

Erhvervschef

 

Tlf: 57876035
Mobil: 20265081
Email: lbc@soroe.dk

Sorø Erhverv | Rådhusvej 8 | 4180 Sorø | Tlf. 5787 6035 | E-mail: erhverv@soroe.dk | Persondatapolitik | Cookiepolitik