InnoBooster

Med InnoBooster kan Innovationsfonden investere op til 5 mio. kr. til udgifter, der kan hjælpe med at gøre virksomheders gode ideer til virkelighed.

Investeringen skal være baseret på en nyskabende idé og føre til nye vækstmuligheder eller nye arbejdsprocesser, der forbedrer virksomhedens konkurrenceevne væsentligt.

Innobooster investerer ikke i rutinemæssige tiltag, strategiudvikling, markedsføring, kommunikation mv.

Innovationsfonden investerer med InnoBooster i udviklingsprojekter drevet af små-og mellemstore virksomheder med op til 250 ansatte (SMV), iværksættere eller entreprenante forskere med et CVR-nummer.

Programmet har fokus på virksomheder med innovative projekter, som kræver viden for at blive til virkelighed. Det kan være et nyt produkt, en ny service eller forbedring af en proces, der øger virksomhedens konkurrenceevne og skaber vækst.Det kan også bestå i ansættelsen af en ny medarbejder med særlige kompetencer.

Afhængig af behov og potentiale i projektet, investeres der op til 5 mio. kr. Der er dog væsentlig forskel på kravene til et projekt til 100.000 kr. og et til 5 mio. kr. Derfor er det vigtigt at finde den rette balance mellem størrelsen af den investering, der søges om og den forretningsmæssige gevinst, som kan forventes af projektet.

Tilskuddet er betinget af, at projektet har nyhedsværdi, forretningsmæssigt potentiale og at der foreligger en gennemarbejdet projektplan. Virksomheden skal du derudover have opnået en omsætning på 2 mio. kr. i seneste regnskabsår eller have tiltrukket ekstern kapital.

For start-ups, der er yngre end tre år, er det nok, hvis man har samlet et stærkt team til at gennemføre projektet, og man allerede har lovende resultater at bygge på.

 

SÅDAN GØR DU:

 

Vil du vide mere - klik her


< TILBAGE

KAN VI HJÆLPE

Laila Haunstrup Bregner Carlsen

Laila Haunstrup Bregner Carlsen

Erhvervschef

 

Tlf: 57876035
Mobil: 20265081
Email: lbc@soroe.dk

Sorø Erhverv | Rådhusvej 8 | 4180 Sorø | Tlf. 5787 6035 | E-mail: erhverv@soroe.dk | Persondatapolitik | Cookiepolitik