Horizon 2020

Horizon 2020 er EU’s støtteprogram for forskning og innovation. Programmet gælder for årene 2014 – 2020 med et budget på 75 milliarder euro og yder økonomisk støtte til forskere, virksomheder, iværksættere, organisationer, regioner m.fl.

Visionen bag Horizon 2020 er, at excellent forskning, banebrydende innovationsprojekter og udvikling af nye teknologier skal bidrage til blandt andet at skabe vækst og job i fremtidens Europa, og medvirke til at løse nogle af de store samfundsmæssige udfordringer, som Europa står overfor.

Målet er, at Horizon 2020 vil føre til nyskabende forskning, innovative løsninger og nye teknologier ved at give støtte hele vejen fra idé til marked og bygge bro på tværs af grænser og sektorer. I programmet er der lagt fokus på tværfagligt, internationalt samarbejde mellem forskere, virksomheder og slutbrugere – derfor vil en række projekter kræve flere deltagere.

Programmet indeholder et stort antal underprogrammer og tilskudsmuligheder. Tilskudsprocent afhænger af hvilket program, der ønskes at søge midler fra samt hvilken projekttype, der søges midler til.

Alle ansøgninger til Horizon 2020 skal indsendes elektronisk via Europa-Kommissionens centrale informations- og ansøgningsportal

 

SÅDAN GØR DU:

 

 

Vil du vide mere - klik her


< TILBAGE

KAN VI HJÆLPE

Laila Haunstrup Bregner Carlsen

Laila Haunstrup Bregner Carlsen

Erhvervschef

 

Tlf: 57876035
Mobil: 20265081
Email: lbc@soroe.dk

Sorø Erhverv | Rådhusvej 8 | 4180 Sorø | Tlf. 5787 6035 | E-mail: erhverv@soroe.dk | Persondatapolitik | Cookiepolitik