Job med løntilskud

Job med løntilskud giver virksomheder mulighed for at ansætte en potentiel ny medarbejder på arbejdspladsen med tilskud. På den måde er der god tid til at danne sig et indtryk af, hvordan den pågældende arbejder – fagligt og i samarbejdet med kollegerne.

Løntilskuddet kan normalt vare op til 6 måneder i private virksomheder og op til 4 måneder i offentlige virksomheder. Herefter kan ansættelsen fortsætte uden tilskud.

Virksomheder kan kun modtage løntilskud til en ny medarbejder, der forudgående har haft en periode med minimum 6 måneders ledighed. Kravet om 6 måneders ledighed bortfalder dog, hvis den ledige:

Virksomheden udbetaler som minimum overenskomstmæssig løn indenfor det pågældende ansættelsesområde og kan herefter søge om refusion for en del af lønnen.

Løntilskudsansatte må ikke erstatte almindeligt ansatte medarbejdere, og der skal være et rimeligt forhold imellem antallet af fastansatte og personer ansat i løntilskud eller virksomhedspraktik.

Man kan ikke komme i løntilskud i den virksomhed, man senest har været ansat i eller i virksomheder, der er ejet af ens ægtefælle.

 

 

SÅDAN GØR DU:

 

Vil du vide mere - klik her


< TILBAGE

KAN VI HJÆLPE

Lise Lotte Brandt

Lise Lotte Brandt

Konsulent, Vækst via Viden

 

Tlf: 2058 2471
Email: libr@soroe.dk

SEND OS EN BESKED

Du kan også sende os en besked. Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Sorø Erhverv | Rådhusvej 8 | 4180 Sorø | Tlf. 5787 6035 | E-mail: erhverv@soroe.dk | Persondatapolitik | Cookiepolitik