Sundhedsfaglig konsulent til Sorø Sundhedscenter

Sorø Kommunes Byråd vedtog i efteråret 2018 en ny vision for kommunens udvikling i de kommende år. Byrådet har valgt, at FN’s verdensmål skal danne ramme for dette arbejde. Verdensmål 3 ’Sundhed og trivsel’ er omdrejningspunkt for en væsentlig del af den bevægelse, der skal finde sted i Sorø Kommune.
Sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse går i Sorø Kommune på tværs af politiske udvalg og forvaltningsområder – og til det arbejde søger Sorø Kommunes sundhedscenter som koordinerende institution en konsulent, der kan støtte forvaltningen i fx at:

Følge og koordinere sundhedsindsatser på tværs af forvaltninger, bl.a. med deltagelse i styregrupper
Udarbejde politiske sager, følge disse på tværs af fagudvalg og forvaltninger
Udarbejde pulje-/projektansøgninger – ofte i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere (kommune, uddannelsesorganisationer, interesseorganisationer)
Støtte ledere og øvrige konsulenter med arbejde af koordinerende og faciliterende karakter
Følge udviklingen af det nationale som det nære sundhedsvæsen og understøtte Sorø Kommune i denne proces

Du vil blive organiseret i Sorø Kommunes Sundhedscenter, der de senere år har udviklet sig markant, hvad matrikelløsning og opgavevaretagelse angår. Du vil sidde tæt sammen med andre sundhedsfaglige konsulenter, der beskæftiger sig med borgerrettede opgaver, og konsulenter der løfter indsatser, der er koblet til andre forvaltninger som fx kommunens udviklingscenter og arbejdsmarked.

Vi ønsker os en kollega der:

Har en sundhedsfaglig mellemlang videregående uddannelse evt. suppleret med en diplomuddannelse og/eller master uddannelse
Har erfaring med kommunal/regional sundhedsfremmende og forebyggende arbejde
Har erfaring med politisk betjening og koordinering
En kollega der er stærk i tale og skrift
Gerne har erfaring med arbejde vedrørende social ulighed i sundhed
Er en stærk teamplayer, men som samtidig er god til at arbejde med selvstændige opgaver.

Vi tilbyder:
52 dygtige kolleger med forskellige kompetencer i et center i stor udvikling. Dine nærmeste kolleger vil bestå af et team af fem sundhedskonsulenter og Fagcenter Social og Sundheds ledergruppe. Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø, sparring, udvikling og læring med det formål at levere forløb og indsatser til kommunens borgere af høj kvalitet. Du vil få stor indflydelse på eget arbejde og dagligdag. Sorø Sundhedscenter er centralt beliggende med god adgang til offentlig transport. I forhold til stillingens opgavevaretagelse skal du have kørekort.

Arbejdstid:
32 timer om ugen

Ansættelsesstart:
snarest

Ansøgningsfrist:
Ansøgning med relevante oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse fremsendes senest fredag d. 26. april 2019, kl. 12.00.
Ansættelsessamtaler vil finde sted d. 30. april.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomstområde.
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at ringe til leder af Sundhedscentret, Morten Helmer på tlf. 40 24 09 98

Sorø Sundhedscenter består af et stort træningsafsnit, Forebyggende hjemmebesøg, Sundhedsfremme og Forebyggelse, Dagcenter samt en administration. Sundhedscenteret er en del af Fagcenter Social og Sundhed, der beskæftiger godt 1000 ansatte, hvori blandt andet socialpsykiatri, myndighed og ældreområdet er forankret. Læs eller se mere om Sundhedscentret på www.soroe.dk og link til film

Læs mere om kommunens Vision ’22 her.

I Sorø Kommune ser vi mangfoldighed som en styrke, og vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, race, religion og etnisk tilhørsforhold. Værdigrundlaget i Sorø Kommune er: troværdighed, engagement og arbejdsglæde, dialog, åbenhed og anerkendelse.

Sorø Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Kommunen har knap 30.000 indbyggere og er beliggende midt på Sjælland i et naturskønt område med søer og skove. Sorø Kommune har ca. 2.200 medarbejdere.


< TILBAGE

KONTAKT VIRKSOMHED

Sorø Kommune
Dr. Kaarsbjergvej 5
4180 Sorø

Morten Helmer
Telefon: 40240998
Mobil: 40240998
Email:
www.soroe.dk

Sorø Erhverv | Rådhusvej 8 | 4180 Sorø | Tlf. 5787 6035 | E-mail: erhverv@soroe.dk | Persondatapolitik | Cookiepolitik