Studiejob 4 timer om ugen

Drømmer du om at arbejde hjemmefra? VirCall søger remote telemarketingmedarbejdere
VirCall er en dansk telemarketingleverandør, specialiseret inden for opkvalificering af leads samt mødebookning til b2c-markedet. Vi er et team af dansktalende medarbejdere bosat i Danmark samt udland.
Vi søger b2c-mødebookere, som er klar til at blive en vigtig del af VirCaller-teamet ved snarest tiltrædelse. Du er måske studerende og søger studiejob, freelancer, selvstændig eller lign. og søger supplering i et arbejde som kan klares hjemme fra.
Vi opererer rent virtuelt, hvilket gør at du via dit eget set up af computer, internetforbindelse samt head-set er klar til at arbejde, blot ved at logge på vores cloudbaserede software.
Jobbet
Som agent i VirCall foretager du opkald til private på vegne af VirCalls kunder. Du arbejder hjemmefra, i Danmark eller hvor som helst i verden – du skal blot have en computer, et head-set og en stabil internetforbindelse. Vi tilbyder fleksible arbejdsrammer, for dig til at planlægge din tid og opererer under princippet, frihed under ansvar. Vores primære arbejdstid er hverdage eftermiddag og aften, du kan dog selv planlægge, eventuelt også afhængig af din tidszone.
De kampagner vores agenter er beskæftigede på, er B2C-mødebookning for kunder i a-kasse-, forsikrings-, entreprisebranchen m.m.
Vi lønner altid efter dansk niveau og på lige vilkår, uanset hvor du er bosiddende og ansætter kontraktuelt deltid samt freelance afhængig af din situation.
Dine kvalifikationer
For at komme i betragtning skal du:
besidde en stor grad af selvdisciplin.
tale dansk flydende.
kunne arbejde to vagter af 4 timer per uge, som udgangspunkt hverdag eftermiddag/aften.
have en computer + stabilt & tilstrækkelig internetforbindelse.
have et Skype ID – altså at du har Skype installeret og kan betjene Skype.
have et head-set, der sikrer at du kan tale og lytte uden forstyrrelser.
salgserfaring er ikke nødvendigt, gåpåmod og motivation er – resten skal vi nok lære dig.
Sender du en ansøgning til VirCall og er det et match, så kan du potentielt være i gang med at arbejde og tjene indenfor en uge. Vi indkalder til samtaler samt ansætter løbende, så få endelig sendt din ansøgning afsted.

Send din ansøgning til job@vircall.eu – emne: VirCall Ansøgning – Fornavn Efternavn (indsæt navn)
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Michelle Langberg på tlf. 27640302.
Vi ser frem til at høre fra dig.


< TILBAGE

KONTAKT VIRKSOMHED


Michelle Langberg
Telefon: 27640302
Email:

Sorø Erhverv | Rådhusvej 8 | 4180 Sorø | Tlf. 5787 6035 | E-mail: erhverv@soroe.dk | Persondatapolitik | Cookiepolitik