Studentermedhjælper til Koncern IT, Ringsted

Koncern IT søger studentermedhjælper til Projektledelse
Vil du være med til at implementere Danmarks største telemedicinske projekt til borgere med svær KOL?
Brænder du for at formidle komplekst stof på en måde, så modtageren får overblik, føler sig velorienteret og engageres? Motiverer det dig at understøtte en vellykket implementering af telemedicin på tværs af kommuner, sygehuse og almen praksis, som gør en forskel for borgeren med KOL? Så håber vi, at du vil søge dette job som studentermedhjælper
Stillingens indhold
KL, Danske Regioner og regeringen blev i 2016 enige om at udbrede telemedicin til borgere med KOL i hele landet. Det nationale projekt er opdelt i 5 Landsdelsprogrammer, som har ansvaret for at implementere projektet i de enkelte landsdele. Region Sjælland og de 17 kommuner har således etableret et fælles TeleKOL program og det er er Landsdelsprogram Sjælland, som søger en studentermedhjælper, der med en skarp pen og en god forståelse for kommunikation kan hjælpe os med at holde vores mange interessenter i form af klinikere, implementeringskonsulenter og ledere m.fl. velinformerede undervejs i projektet og i overgangen til drift.
Du bliver ansat i projektafdelingen i Region Sjællands Koncern IT, hvor du vil sidde sammen med programlederen, men vil også arbejde tæt sammen med flere kollegaer, som sidder i Det Nære Sundhedsvæsen og Kompetencecenter for Lungesygdom. Du vil ligeledes være i kontakt med personer på tværs af kommuner, sygehuse og almen praksis. Dine opgaver vil blandt andet være at:
Holde styr på hvem der er vores kontaktpersoner på sygehusene og i de 17 kommuner
Bidrage til at vi løbende kvalificere vores kommunikationsplan når vi identificerer nye behov
Skrive nyhedsbreve og andre info-mails til forskellige målgrupper med forskellige budskaber
Give vores hjemmeside en gennemgribende opdatering mht. indhold
Skrive forskellige kommunikationsprodukter, som f.eks. Pixi, vejledninger og PP præsentationer
Vi forventer, at du:
Går på et studie, som giver dig gode kompetencer indenfor skriftlig kommunikation
Er en initiativrig, ansvarsfuld og imødekommende kollega, som kan lide at arbejde selvstændigt med udfordrende opgaver
Er god til at sætte dig ind i nye ting og kan skabe overblik over komplekse opgaver
Er god til at samarbejde
Vi tilbyder:
Mulighed for at være med i et af Danmarks mest spændende sundheds-it-projekter
Kontakt til mange forskellige faggrupper
En spændende indsigt i hvordan man i disse år forsøger at ’bygge’ det nære og sammenhængende sundhedsvæsen – teknisk, organisatorisk og politisk
Mulighed for stor personlig og faglig udvikling
Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 330 medarbejdere. Dit primære arbejdssted vil være i Ringsted, men vil også engang imellem deltage i møder på andre lokationer.
Vi har et uformelt arbejdsmiljø i en ambitiøs organisation, hvor du som ansat har mulighed for løbende kompetenceudvikling. I Koncern IT arbejder vi efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer derfor, at vores nye kollega konstruktivt vil bidrage til at vi får FLER gode arbejdsdage.
Læs mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it
Yderligere informationer
Hvis du vil vide mere om stillingens indhold, er du velkommen til at kontakte programleder Brian Andersen på tlf. +45 26 24 20 13 / bande@regionsjaelland.dk eller Teamleder Karina Belinda Reimer Hansen på tlf. +45 24 60 31 37 / kahs@regionsjaelland.dk
Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst (HK/AC) med regionerne.
Ansættelsen ophører som udgangspunkt når projektet afsluttes, hvilket forventes at være ved udgangen af 2020. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 10-15 timer. Vi er fleksible med tilrettelæggelse af arbejdet herunder i forbindelse med eksaminer. Du bliver ansat af Region Sjælland. Din daglige arbejdsplads vil være i Koncern IT på vores datacenter på Ringsted Sygehus.
Ansøgningsfrist og videre forløb
Ansættelse ønskes hurtigst muligt, og gerne inden den 1/10.

Ansøgningsfrist 18. september. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i Ringsted den 24/9.
Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 18.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Kontaktperson(er):
Navn: Brian Andersen
Stilling: Specialkonsulent
Email: bande@regionsjaelland.dk
Telefon: 26 24 20 13

Navn: Karina Belinda Reimer Hansen
Stilling: Teamleder
Email: kahs@regionsjaelland.dk
Mobile: 24 60 31 37

Søg jobbet

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 18.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regione


< TILBAGE

KONTAKT VIRKSOMHED


Specialkonsulent Brian Andersen
Mobil: 26242013
Email: bande@regionsjaelland.dk

Sorø Erhverv | Rådhusvej 8 | 4180 Sorø | Tlf. 5787 6035 | E-mail: erhverv@soroe.dk | Persondatapolitik | Cookiepolitik