Studentermedhjælper 15 timer om ugen, Ringsted

Studentermedhjælper til Land og Fritids hovedkontor
Land & Fritid, Ringsted

Er du interesseret i digital markedsføring og har du flair for digitale værktøjer og gode IT-kundskaber?

Er du en stærk kommunikatør på det skrevne medie?
Du vil blive en integreret del af et team, der løser mange forskellige opgaver, og du vil deltage i arbejdet på lige fod med afdelingens andre medarbejdere.

Er du ambitiøs og idérig? Er du interesseret i digital markedsføring og har du flair for digitale værktøjer og gode IT-kundskaber? Er du en stærk kommunikatør på det skrevne medie?

Vi tilbyder et studiejob indenfor digital markedsføring og kommunikation, hvor du får mulighed for at opnå værdifuld erfaring inden for digital markedsføring og kommunikation. Du vil blive en integreret del af et team, der løser mange forskellige opgaver, og du vil deltage i arbejdet på lige fod med afdelingens andre medarbejdere.

Dine opgaver
Du vil komme til at arbejde med en række forskellige opgaver, som blandt andet vil inkludere:
Produktion af skriftligt content til alle nyhedsmails – både de som udsendes lokalt og nationalt og på tværs af interesseområder
Opbygning af alle nyhedsmails i CMS-systemet Sitecore – fra opbygning til målgruppeudsendelse
Assistere i planlægning af mail-flows, herunder planlægning af indhold og idéudvikling til længere sammenhængende flows.
Skrivning af artikler til viden-univers – vinkling og (om)skrivning af fagligt stof med øje for kommercielt formål
SEO-optimering
Ad hoc-opgaver online såsom ændring af billeder og tekst på produkter i Frontlab, oprette/opdatere/slette variantgrupper i SAP, lave links til ipapers og andre ad-hoc opgaver i forbindelse med Land & Fritids webshop.

Dine kvalifikationer
Du er som person selvkørende og kan få dine opgaver effektivt fra hånden samtidig med at du har fokus på kvalitet og øje for detaljen. Den ideelle kandidat:
Er i gang med enten en kommunikationsfaglig uddannelse eller en uddannelse inden for digital markedsføring og e-handel
Skriver fremragende, fejlfrit og korrekt dansk og har en kommerciel vinkel i sin kommunikation
Har gode IT-kundskaber
Kan arbejde selvstændigt og evner at formidle til tider komplekst stof
Er loyal, engageret og har en god dømmekraft og sund fornuft

Vi tilbyder
Vi er et team, der har en uformel omgangstone præget af videndeling og som samarbejder på tværs. Du bliver en del af et lille, men skarpt hold, hvor vi stiller krav til hinanden og har det sjovt samtidig. Den ugentlige arbejdstid er ca. 15 timer, og vi er naturligvis fleksible i eksamensperioder. Arbejdsstedet er på Land & Fritids hovedkontor i Ringsted.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV allerede i dag via nedenstående ansøgningslink. Ansøgningsfristen er 15. maj 2019. Vi kører samtaler løbende med henblik på snarest muligt tiltrædelse. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Online Salgskoordinator Katja Gryckdal Lindshauge på mail: kgl@dlg.dk

Ansøgninger og CV skal være på dansk medmindre andet er anført i stillingsteksten.
Ansøgninger modtages udelukkende via “Søg stillingen” nedenfor.

DLG er en mangfoldig koncern, hvis medarbejdere forenes af fælles værdier om at være ambitiøse, troværdige og værdiskabende. Vi opfordrer derfor alle til at søge – uanset etnisk baggrund, køn, alder, handicap eller religion.

Hos Land & Fritid bliver du del af en landsdækkende butikskæde, der samtidig er omdrejningspunkt i mange lokalsamfund i Danmark. Vi fører alt fra hus- og have-produkter over dyrefoder til jagt og outdoor artikler. Samtidig deltager vi i messer og dyrskuer, afholder temaweekender i forbindelse med lokale arrangementer og gennemfører andre tiltag, der støtter aktivt op om lokalsamfundet.

Du kan læse mere om Land & Fritid på www.landogfritid.dk

Land & Fritid er ejet af DLG-koncernen. DLG er et af Europas største landbrugsselskaber med en omsætning på 48,9 mia. kr., aktiviteter i 18 lande og 6.000 medarbejdere. DLG er et andelsselskab, der er ejet af danske landmænd. Vores grundlæggende forpligtelse er at styrke kunder og ejeres konkurrenceevne. Det gør vi ved konstant at udvikle vores tre kerneforretningsområder: Agribusiness, Vitaminer & Mineraler og Energi & Service.

https://www.jobindex.dk/vis-job/h886256?&utm_source=studenterguiden&utm_medium=cpc&utm_campaign=feed

 

 


< TILBAGE

KONTAKT VIRKSOMHED


Salgskoordinator Katja Gryckdal Lindshauge
Email: kgl@dlg.dk

Sorø Erhverv | Rådhusvej 8 | 4180 Sorø | Tlf. 5787 6035 | E-mail: erhverv@soroe.dk | Persondatapolitik | Cookiepolitik