Studenterjob Ny Trelleborg Slagelse

Ny Trelleborg er et udviklingsprojekt, der i samarbejde med Nationalmuseet udvikler Museet ved Trelleborg med nye formidlingstiltag
Det 1000 år gamle Trelleborg er et af Nordens vigtigste fortidsminder, og vikingeborgen betragtes i dag som en af grundpillerne i samlingen af det danske rige. Borgen er opført af Harald Blåtand omkring år 980, og er den bedst bevarede og mest spektakulære af Blåtands fem ringborge.

Slagelse Kommune og Nationalmuseet står i fællesskab bag udviklingen af Trelleborg. Det nye Trelleborg skal formidle både den spændende historie og den arkæologiske og historiske baggrund i nye og bedre rammer.

Museets besøgende skal i fremtiden have endnu flere levende historieoplevelser på selve ringborgen, ude i den storslåede natur og inden for i en om- og tilbygning af det eksisterende museum, der blandt andet vil favne en helt ny og moderne udstilling. Derfor søger Ny Trelleborg-Sekretariatet en studentermedhjælper til at kunne løfte nogle af de mange forskellige opgaver der er i udviklingsprojektet.
Vil du være en vigtig brik i udviklingen af Museet ved Trelleborg, så har vi brug for dig i projektgruppen
Ny Trelleborg-projektet er forankret i Kulturafdelingen i Slagelse Kommune. Vi søger en studentermedhjælper, der kan udarbejde forskelligt materiale i forbindelse med udviklingen af projektet, skrive referater, arrangere mindre events og møder mm.

Eksempelvis: Åbning af ny parkeringsplads, forberedelse af studieforløb, notater til fondsansøgning, indarbejde FN Verdensmål i projektet, samt ad hoc opgaver i samarbejde med projektlederen.

Vi søger en dygtig kommunikativ medarbejder, der kan arbejde selvstændigt, og som er god til at tale med og kontakte samarbejdspartnere. Det er en fordel, at have gode formuleringsevner – både i skrift og tale – og at du kan gå praktisk til værks.
Ansættelsessted
Ny Trelleborg-Sekretariatet, Gørtlergade 4, 4200 Slagelse.
Tidsperiode for ansættelsen
Fra august og året ud 9 timer ugentligt.
Mulige studieretninger
Leisure Management, Service Økonom, Kommunikation, Journalistik, Historie.

Se mere på Ny Trelleborgs hjemmeside (nyt vindue)
Yderligere oplysninger
Kontakt
projektleder, Puk Hvistendal, pukhv@slagelse.dk eller ringe og høre nærmere på tlf. 29 12 42 03.
Frist
Hvis du kan se dig selv i stillingen, er du velkommen til at sende din ansøgning senest
4. august.

Samtaler finder sted i uge 33.


< TILBAGE

KONTAKT VIRKSOMHED


Projektleder Puk Hvistendal
Mobil: 29124203
Email: pukhv@slagelse.dk

Sorø Erhverv | Rådhusvej 8 | 4180 Sorø | Tlf. 5787 6035 | E-mail: erhverv@soroe.dk | Persondatapolitik | Cookiepolitik