Organiseret studentermedhjælp med flair for systematik til EVU ved Center for Pædagogik, 12-15 timer om ugen, Roskilde

På Professionshøjskolen Absalon ønsker vi at være en udviklingspartner inden for efter- og videreuddannelse af medarbejdere i private og offentlige organisationer. I Efter- og Videreuddannelsen ved Center for Pædagogik (EVU/CPÆ) arbejder vi sammen med administrationen og ledere om løsningen af opgaver. Gennem vores indsats bidrager vi til at skabe vækst og velfærd i Region Sjælland gennem uddannelse som regional drivkraft, med særligt fokus på det pædagogiske område.

Vi søger nu en struktureret studentermedhjælper til EVU/CPÆ, der kan indgå i de administrative opgaver, der skal løses. Du vil som studentermedhjælper referere til teamlederen for EVU/CPÆ.

Din profil
Som studentermedhjælper i EVU/CPÆ skal du indgå i de administrative opgaver, der skal løses. Vi synes derfor, at det er væsentligt, at du kan genkende dig selv i følgende:

Du er struktureret og arbejder systematisk. Du har styr på detaljerne, og du har fokus på kvalitet. Du er vedholden i løsningen af dine opgaver også når opgaverne tager tid og er ensartede.

Du kan bevare overblikket, når der er meget at se til. Du tør tage initiativ til fx at byde dig til, når dine kollegaer har travlt. Omvendt tør du også sige fra, hvis du selv har rigeligt med opgaver på dit bord.

Markedsførings- og kommunikationserfaring. Du synes det er spændende at arbejde med forskellige kommunikationskanaler, og har flair for at se hvordan de enkelte kanaler fungerer.

Derudover forventer vi os, at du har:
kendskab til uddannelsessektoren evt. fra din uddannelse.
lyst til og mod på at yde en god administrativ service for de samarbejdspartnere, som du skal understøtte.

Dine arbejdsopgaver
Som studentermedhjælper i EVU/CPÆ på Absalon kommer du til at arbejde med følgende opgaver:

En bred vifte af administrative opgaver Du skal løse administrative opgaver i forbindelse med diplomuddannelse og kurser. Det kan være oprettelse af kurser og moduler på hjemmesiden, samt udvikling af understøttende formater til at udbrede kendskabet om de aktuelle udbud.

Deltage i udviklingsopgaver. Du skal deltage i arbejdet med implementering af nye administrative systemer og bidrage med at løse konkrete opgaver, så vi når i mål med dette.

Markedsførings- og kommunikationsopgaver. I samarbejde med konsulenterne og vores kommunikationsafdeling skal du selvstændigt kunne varetage markedsførings- og kommunikationsopgaver både på de sociale medier, på vores hjemmeside og i forbindelse med udarbejdelse af pjecer, flyers og andet materiale.

Du vil blive fast tilknyttet EVU/CPÆ med base på Campus Roskilde. Der kan i forbindelse med din ansættelse være aktiviteter på andre af vores lokationer, som det giver mening, at du deltager i.

Dine kollegaer
EVU/CPÆ er organisatorisk placeret som et selvstændigt team, og består af tre chefkonsulenter, en uddannelseskonsulent og dig. Tilsammen dækker konsulenterne alle videreuddannelsesopgaver i CPÆ. Teamet ledes af en uddannelsesleder og refererer både til denne og centerchefen for CPÆ. Dine opgaver aftales løbende med konsulenterne, som vil bistå med at vejlede dig i rammer og retning for udførelsen af de konkrete opgaver. EVU- administrationen i Uddannelsesservice på Ankerhus bliver en tæt samarbejdspartner.

Vi har en uformel omgangstone og der er plads til at grine sammen. Vi sætter stor pris på hjælpsomhed og på, at vi sammen løfter opgaverne med fokus på kvalitet. Teamet gennemfører i løbet af foråret strukturelle ændringer.

Sådan ansøger du
Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.
Stillingen er på 12-15 timer pr. uge og tidsbegrænset i perioden den 12. august 2019 til og med den 30. juni 2020.
Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Chefkonsulent Henrik Worsøe, 7248 1268.
Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på Søg stillingen til højre på denne side, senest den 5. maj 2019.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Ansøg via link

https://www.jobindex.dk/jobannonce/jobnet/8346093

 


< TILBAGE

KONTAKT VIRKSOMHED


Chefkonsulent Henrik Worsøe
Telefon: 7248 1268
Email:

Sorø Erhverv | Rådhusvej 8 | 4180 Sorø | Tlf. 5787 6035 | E-mail: erhverv@soroe.dk | Persondatapolitik | Cookiepolitik