Junior projektleder med indsigt i miljøteknologi Clean, København eller Sorø

CLEAN søger en junior projektleder til at hjælpe til med vores projekter og interesser på Sjælland.
Brænder du for at være med til at facilitere fælles forretningsudvikling mellem små og mellemstore virksomheder (SMV’er) og videninstitutioner med det mål at skabe nye miljøtekniske løsninger samt vækst og beskæftigelse i virksomhederne? Så er du måske den profil, vi søger!
Du bliver tilknyttet en projektportefølje på 50+ mio kr. Her skal du i samarbejde med CLEAN-kollegaer agere spilfordeler og facilitator i konkrete innovationssamarbejder mellem SMV’er og videninstitutioner. Du vil få den nødvendige support til at løfte opgaven.
Om dig
Du har en god forståelse for miljøteknologi og kender de tekniske termer såvel som nyeste udviklingstendenser. Det er en fordel, hvis du har kompetencer inden for vandteknologi eller indenfor cirkulær økonomi og ressourcegenanvendelse. Du er forretningsudvikleren med øje for innovation i et miljø præget af teknikere og forskere. Din fornemmeste opgave er at kunne identificere ideer, samle partnerskaber omkring dem og modne dem til innovative produkter i SMV’er. Det er vigtigt, at du er vedholdende og kan motivere virksomhederne og forskerne, så leverancer og resultater kommer i hus.
Du er skarp, udadvendt og er ikke bange for at tage initiativ og at være i dialog med en bred kreds af virksomheder. Du kan tage ansvar, arbejde selvstændigt og samtidig være en god holdspiller. Du har sandsynligvis 0-3 års erhvervserfaring og har en teknisk eller merkantil baggrund med interesse for teknologiudvikling og innovation.
Om CLEAN
CLEAN er Danmarks cleantech-klynge inden for domænerne energi og miljø. Gennem partnerskaber mellem medlemmer og øvrige samarbejdspartnere arbejder CLEAN for at gøre innovation til forretning til gavn for danske cleantech-virksomheder. CLEAN er en landsdækkende organisation, som driver projekter for ca. 1 mia. kr. og tæller omkring 70 medarbejdere.
Vi tilbyder
Du bliver ansat i en fuldtidsstilling, hvor du får mulighed for at præge dit arbejde og tænke nyt. Du bliver en del af vores Miljøafdeling med mere end 15 dygtige kolleger. Ansættelsessted er i København eller Sorø, og der må forventes rejseaktivitet i hele Danmark.
Ansøgningsfrist
Ansøgningen skal være os i hænde senest fredag d. 31. maj. 2019. Vi afholder samtaler løbende.
Har du yderligere spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte projektchef Christian Boysen på tlf.: 6171 8663. Du søger stillingen ved at bruge formularen på https://www.cleancluster.dk/job/, hvor du kan vedhæfte CV og motiveret ansøgning. Ved spørgsmål vedr. afdelingens opgaver og ansvar henvises til afdelingschef Maria Skotte på tlf.: 6142 4400.


< TILBAGE

KONTAKT VIRKSOMHED

Clean Innovation Green Solutions
Stationspladsen 2C
4180 Sorø

Email:
https://www.cleancluster.dk/

Sorø Erhverv | Rådhusvej 8 | 4180 Sorø | Tlf. 5787 6035 | E-mail: erhverv@soroe.dk | Persondatapolitik | Cookiepolitik