BackOffice medarbejder- med fokus på drift og logistik, Oldebjerg Sorø

Til Oldebjergs hovedkontor, som er beliggende Sorø, søges til snarlig ansættelse en erfaren BackOffice medarbejder, som trives med at være bindeled og kan samle trådene mellem de forskellige afdelinger og kunder. Stillingen refererer til direktøren, og du bliver en nøgleperson, som bl.a. skal have fokus på den daglige drift, logistik samt de administrative rutiner.
Du arbejder sandsynligvis i en lignende stilling, hvor du har styr på- og ansvar for de samlede BackOffice opgaver. Du har flere års erfaring, med opgaver inden for drift, blandt andet lagerstyring, indkøbsstyring, logistik, fakturering, controlling og kundeservice. Derudover kommer du også til at indgå i det daglige administrative arbejde med kontakt til kunderne, telefonpasning m.m.

Primære arbejdsopgaver
-Kontakt til speditører i Baltikum, Holland, Tyskland, men primært Polen
-Booking af fragt
-Import & Eksport
-Disponering af varer
-Controlling af faktura, priser og fragt
-Backup og sparringspartner til afdelingen i Jylland
-Kalkulationer og omkostningsstyring
-Opdatering af stamdata
-Ad hoc-opgaver

Din profil
Din baggrund er formentlig fra en lignende stilling, måske spedition, og med flere års erfaring med ovennævnte opgaver. Det er dog essentielt, at du har erfaring med backoffice-opgaver, blandt andet disponering af varer, spedition, indkøbsstyring, lagerstyring, fakturering og controlling, men også er indstillet på administrativt arbejde.
Du arbejder selvstændigt og sætter en stor ære i at levere høj kvalitet, agere proaktivt, er god til at planlægge og strukturere din egen hverdag og opgaver. Du trives i en organisation, med en omskiftelig hverdag, hvor du formår at holde mange bolde i luften på én gang. Du får en bred kontaktflade og en central rolle i virksomheden, hvorfor du er god til at kommunikere i både skift og tale. Du er skarp på IT, og det er en forudsætning, at du taler og skriver dansk og engelsk, polsk vil være en stor fordel. Sidst, men ikke mindst, er du en energisk, positiv kollega, som tager ansvar for dine arbejdsopgaver.

Du tilbydes
-En selvstændig stilling i branchens førende virksomhed i vækst
-Stor mulighed for at præge din egen stilling og udvikling
-Korte beslutningsveje og en innovativ virksomhedskultur
-Et job i en virksomhed med en flad og uformel organisation

Henvendelse
&friends varetager denne rekruttering og al henvendelse bedes rettet hertil. Har du brug for yderligere oplysninger omkring denne stilling, er du velkommen til at kontakte Dorte Mathisen på telefon +45 4064 0069. Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Bemærk venligst, at vores annoncer løbende genindrykkes på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.

Virksomheden
Oldebjerg A/S er en af de førende grossistvirksomheder inden for vand og afløb og har nogle af Danmarks mest velforsynede lagre med alt til VA-produkter. Du kan du købe alt, hvad du skal bruge til et projekt, hos Oldebjerg. De hjælper gerne deres kunder med at få succes i deres forretning og løser mange af kundernes logistiske udfordringer. De har stor succes hos deres kunder, som handler hos dem igen og igen, bl.a. fordi de får en god service og fair priser.
Hos Oldebjerg arbejder de konstant på at udvikle og finde nye og bedre løsninger, samt effektivisere og kvalitetssikre deres forretningsgange, så de altid leverer det de har lovet, til tiden.
Læs nærmere om virksomheden på www.oldebjerg.com


< TILBAGE

KONTAKT VIRKSOMHED


Email:

Sorø Erhverv | Rådhusvej 8 | 4180 Sorø | Tlf. 5787 6035 | E-mail: erhverv@soroe.dk | Persondatapolitik | Cookiepolitik