HR-Workshop: Sådan finder du den rigtige praktikant

13. juni 2019, Den Fynske Spilfabrik Stationsvej 69, 5792 Årslev

 

HR-Workshop: Sådan finder du den rigtige praktikant

Til start-up-virksomheder, der overvejer at få praktikanter.
Mangler I ny viden/ressourcer, og vil I gerne samarbejde med praktikanter – men mangler HR-erfaringen, der skal til, for at det bliver en succes for både jer og praktikanten?
Dette seminar er skræddersyet til jer, der er klar til at tage en praktikant under vingerne, men som ikke er sikre på, hvordan I bedst går frem.
Indhold
Workshoppens indhold vil fokusere på praktiske erfaringer og trends i forhold til tiltrækning, rekruttering og onboarding* af praktikanter.
Følgende emner gennemgås og belyses ved seminaret:
1. Rekrutteringsprocessen step by step
2. Den gode stillingsannonce med fokus på praktikforløb
3. Tiltrækning og employer branding
4. Screening og udvælgelse
5. Faldgruber og udfordringer i rekruttering
6. Onboarding*
Seminarets vil bestå af både oplæg, diskussion i plenum og små, faciliterede øvelser. Seminaret forestås af Nancy Lohmann, som er en erfaren HR-konsulent, og som ejer rekrutteringsbureauet People Link. Seminaret er et samarbejde mellem SDU RIO (KOMPAS-projektet) og Den Fynske Spilfabrik.
Hvordan kommer jeg med?
Forløbet henvender sig til små og mellemstore virksomheder/start-ups, der kan blive partner i KOMPAS-projektet på SDU, dvs. private virksomheder beliggende i Region Syddanmark. Offent-lige virksomheder kan desværre ikke deltage. Det er gratis for virksomheder at være med, da de medfinansierer med deres deltagelse. Der vil være enkelte deltagerforudsætninger, som hurtigt kan afklares ved en screening inden opstart. I kan læse mere om KOMPAS-projektet på www.sdu.dk/kompas. I skal blot investere tiden samt have interesse i at udvikle jeres virksomhed.
Mere info?
Hvornår: Torsdag, d. 13.06 kl. 9 – 13 inkl. forplejning/frokost
Hvor: Den Fynske Spilfabrik, Stationsvej 69, 5792 Årslev
For yderligere, kontakt virksomhedskonsulent Manuel Kehrer, make@sdu.dk.

 

https://app.geckoevent.dk/event/frame.php?geckoEventMd5=494229a4d563c20428a2cc181eb576ea&geckoEventId=11224&eventKundeId=820&dirLink=1

 


< TILBAGE

KONTAKT

Sorø Erhverv | Rådhusvej 8 | 4180 Sorø | Tlf. 5787 6035 | E-mail: erhverv@soroe.dk | Persondatapolitik | Cookiepolitik